Let op: alleen bij de senior flex lidmaatschapsvorm kan per maand worden opgezegd. Voor alle andere loopt het lidmaatschapsjaar van september tot en met augustus met automatische verlenging. svp onderstaande gegevens invullen en op send drukken (gegevens met een * zijn verplicht)

  lidmaatschap aanvulling
  SJR jeugd training
  TOP lidmaatschap  Door het verzenden van deze inschrijving gaat u akkoord met de privacy verklaring.
  Tevens gaat u akkoord met het aangaan van een lidmaatschap van onze Squash vereniging zoals beschreven in het inschrijfformulier.


  Lidmaatschapsvormen en uitleg


  Eenmalig maand
  senior € 360 € 384 12 x € 32
  senior flex nvt € 624 12 x € 52
  dag € 210 € 228 12 x € 19
  student € 165 € 180 12 x € 15
  junior 12-18 € 154 € 165 12 x € 13,75
  mini tot 12 € 60 nvt nvt
  SJR training (aanvulling) € 45 nvt nvt
  TOP (aanvulling) € 100 € 102 12 x € 8,50

  Bij Victoria houden we van squash. Op de banen van Victoria Squash wordt al meer dan 80 jaar squash gespeeld door jong en oud op alle niveaus: van recreanten tot top sporters.
  Squash is een zeer dynamische sport en een ideale sport om in een uitstekende conditie te komen en te blijven. Bij Victoria speel en beleef je squash met kwaliteit in een sportieve omgeving waar het familiegevoel centraal staat.
  Squashen kan bij Victoria met een eigen squashpartner, in wedstrijdverband in een interne ladder of in teamverband in de nationale SBN competitie. Ook is het mogelijk om individueel of in groepsverband te trainen bij een van onze clubtrainers.
  Victoria Squash biedt entertainment van topniveau. In de eredivisieteams zijn de beste spelers van internationaal niveau opgenomen, wat garant staat voor topwedstrijden.

  Jeugd is bij Victoria Squash een belangrijke pijler binnen de club. We streven ernaar squash te bevorderen door trainingen, toernooien en sociale activiteiten. Regelmatig breken jeugdspelers door naar de top van squashend Nederland.

  Aanmelden ladder Aanmelden competitie

  – Lidmaatschap vangt aan bij datum inschrijving.
  – Lidmaatschapsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus, restitutie is niet mogelijk.
  – Het Flex-lidmaatschap kan maandelijks voor de 20e van de voorafgaande maand worden opgezegd.
  – Bij start lidmaatschap anders dan 1 september wordt het lidmaatschapsgeld berekend naar rato.
  – Fitness is inbegrepen in het lidmaatschap.
  – Bij studentenlidmaatschap dient een kopie van het bewijs van inschrijving van de onderwijsinstelling bij het inschrijfformulier te worden gevoegd en is alleen geldig bij een voltijd dagopleiding.
  – Opzegging van het lidmaatschap dient uitsluitend schriftelijk te geschieden per brief of e-mail (ledenadministratie@victoriasquash.nl) vóór 1 juli.
  – Daglid mag alleen spelen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  – Top-abonnement houders sponsoren de eredivisie. Een TOP-abonnement is aanvullend op een ander abonnement met de volgende voordelen: gratis deelname aan alle Victoria clubtoernooien, een gereserveerde plek op de tribune op eredivisie thuisspeeldagen en één maal per jaar een clinic van een TOP-squasher.
  – SJR is een aanvulling op het lidmaatschap en biedt jeugdspelers onder andere de mogelijkheid deel te nemen aan groepstraining op zaterdag van 9.00-11.00h.

  Na de inschrijving krijgt u per mail een bevestiging met de inloggegevens van het reserveersysteem en een factuur. Bij maandbetaling verwachten wij voor de 10e van iedere maand een bijschrijving op onze rekening.

  Privacy verklaring
  Onze vereniging hecht grote waarde aan de bescherming van jouw privacy. Wij behandelen jouw persoonsgegevens vertrouwelijk en geheel in overeenstemmming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie hierover kun je lezen in het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring van onze vereniging.