Victoria Squash Rotterdam biedt jou alles om jouw squashspel te verbeteren. We hebben meerdere squashtrainers rondlopen die squashlessen verzorgen of doe mee met de conditie- en krachttraining.

Squashtraining bij een van onze trainers

Stephen Cooke

Stephen is een professionele oud-internationale speler. Doordeweeks worden trainingen door Stephen Cooke  verzorgd.  Hij tilt het squashniveau naar een hoger level. De één op één trainingen verbeteren squashtechniek en spelinzicht op een effectieve manier. Een training inplannen kan zowel overdag als ‘s avonds met Stephen, meestal te vinden op of rondom baan 1. Klik hier om contact met Stephen Cooke op te nemen!

Joeri Hapers

Joeri is een Belgische professionele squashspeler. Vanaf mei 2021 stond hij op nummer 130 van de wereld. Hij was in 2017, 2022 en 2023 Belgisch kampioen. In ons eredivisieteam heeft hij nog geen wedstrijd verloren. Hij woont in Rotterdam en Joeri is vanaf 1 oktober 2022 onze clubtrainer. Stephen Cooke gaat met zijn trainingen door, maar heeft al enige tijd een geringere beschikbaarheid.

Joeri is telefonisch bereikbaar op 06.38707357; e-mail is: joerihapers@gmail.com. Een app sturen is voor hem het handigst.

Peter Soek

Naast de squash training kun je deelnemen aan conditie- en krachttraining op maandag of woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Deze zijn in groepsverband en worden professioneel verzorgd door Peter Soek. De kosten zijn EUR 5,00 per training. Aanmelden voor een (proef)training kan door contact op te nemen met Peter  of door langs te lopen op maandag of woensdagavond bij Peter Soek bij de trainingsruimte naast baan 8.

Klik hier om contact met Peter Soek op te nemen!