Speel mee met de grootste laddercompetitie in de regio

Sinds jaar en dag kent Victoria Squash Rotterdam de Clubladder (voorheen Leagues), de interne squashcompetitie. Meespelen met de laddercompetitie van Victoria Squash Rotterdam is daarom dé kans om mensen te leren kennen van jouw eigen speelsterkte. Je kunt je natuurlijk ook meten met betere spelers en zelf klimmen op de ladder.

Wil jij jouw krachten meten met andere squashers van gelijke sterkte binnen de vereniging? Als lid van Victoria Squash Rotterdam mag je gratis meespelen met de Victoria Clubladder. Maar wat houdt dat precies in?

Digitalisering: Victoria Leagues wordt Victoria Clubladder

Een tijd geleden hebben wij een enquête afgenomen over de Leagues. Hieruit bleek dat meer dan 90% van de leden wil digitaliseren. Om gehoor te geven aan jullie wens, zijn wij overgaan op een digitaal systeem: Victoria Clubladder. Bij Victoria Clubladder gebeurt het invullen van wedstrijduitslagen digitaal, net als het maken van afspraken met tegenstanders. Ook de ranglijst is digitaal beschikbaar. Daarnaast brengt de digitalisering nieuwe opties met zich mee: je kunt zelf kiezen hoeveel wedstrijden je wil spelen en je kan je wedstrijden mee laten tellen voor je SBN-ranking. Ook is het mogelijk om gewoon een squashmaatje te zoeken zonder dat de wedstrijd meetelt voor de clubladder ranking. Heb je interesse om deel te nemen? Lees dan verder!

Hoe kan ik deelnemen?

  1. Ga naar squashladder of download de app ‘Clubladder’ in de app-store of Google Play-store en vul  ‘Victoria Squash, Rotterdam’ in, in de zoekbalk.
  2. Meld je aan en vul de vragenlijst in. Wij raden je aan om je aan te melden met je voornaam en de eerste letter van je achternaam in verband met privacy (onderstaand meer informatie hierover)
  3. Je kunt hier ook aangeven of je mee wil spelen voor de SBN-ranking. Als je tegenstander dit ook heeft aangeven, dan telt de uitslag mee voor de SBN-ranking.
  4. Vanaf de volgende speelronde kan je deelnemen aan de league. Elke twee weken start er een nieuwe speelronde.
  5. Je ontvangt een mailtje bij de start van een speelronde. Hierin wordt vermeld tegen wie je speelt en via deze mail kun je ook je wedstrijd inplannen. Ook de contactgegevens van je tegenstander worden gedeeld (mail / telefoonnr.)
  6. Vergeet niet om een baan te reserveren. Dit kan via ons reguliere reserveringssysteem supersaas.nl, waarvoor je je normale inlognaam en wachtwoord van Victoria kunt gebruiken. Op de website / app van Clubladder vind je ook een link naar ons reserveringssysteem.
  7. Inloggegevens vergeten? Mail dan naar ledenadministratie.
  8. Vul na je wedstrijd de uitslag in via de website of app. Je score wordt automatisch verwerkt aan het einde van de speelronde. De actuele ranking is zichtbaar via de website of app van Clubladder.

Hoe werkt de puntentelling?

We spelen best of 5 met ‘point-a-rally’ telling. Als je wint van degene die boven jou geranked staat, wissel je met diegene van positie. Als degene die bovenaan staat wint, krijg je ieder 8 punten voor deelname. Het systeem zorgt ervoor dat je afwisselend tegen spelers hoger en lager dan jijzelf speelt.

Als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen, dan zak je 1 plek op de ladder. Als je 2 rondes achter elkaar niet speelt, dan word je automatisch uitgeschreven.

De volledige spelregels vind je ook op de website van SportConnexions of in de app.

Hoe zit het met privacy?

Jouw gegevens (naam, foto, geplande afspraken, etc.) zijn gedeeltelijk inzichtelijk voor iedereen die zich aanmeldt bij Clubladder. Dit betekent dat alle deelnemers op de Victoria Clubladder jouw gegevens kunnen zien, maar ook deelnemers van andere clubs die aangesloten zijn bij Clubladder. Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen gedeeld met jouw tegenstander. Aangezien je gegevens gedeeltelijk inzichtelijk zijn voor alle deelnemers, raden wij jou aan om je aan te melden met je voornaam en de eerste letter van je achternaam.

Sportconnexxions is het bedrijf achter de clubladder. Dit bedrijf draagt zorg voor cybersecurity en beveiliging tegen inbreuken op de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ook eventuele aansprakelijkheid voor inbreuken ligt bij dit bedrijf.

Wat blijft er hetzelfde?

Net als de leagues, heeft de clubladder tot doel om onze leden te verbinden en bij te dragen aan het clubgevoel. Je kunt eenvoudig nieuwe mensen ontmoeten, je netwerk onderhouden en sportieve uitdagingen aangaan! We moedigen je aan om na je wedstrijd een drankje te drinken met je tegenstander, zodat je elkaar beter leert kennen. Maar bovenal: geniet en maak plezier!

Meer informatie

Voor meer informatie over de Victoria Clubladder, kan je contact opnemen met sportconnexxions (bedrijf achter de clubladder) via het contactformulier (klik hier).
Kan jouw vraag door hen niet worden beantwoord, mail dan naar Trudy Scheffers: clubladder

Veel speelplezier!

Stel een vraag over de League