Wij houden van squash!

Squashen bij Victoria is een beleving. Als je binnenkomt in de indrukwekkende hal en overal het gekletter van squashballen hoort dan kún je niet anders dan zelf ook zin krijgen om een balletje te slaan. Ondanks de professionele uitstraling van de hal en de squashbanen is de drempel om te komen spelen niet hoog. Victoria Squash is een prima plek om voor het eerst de sport te ontdekken. Als lid ontmoet je al snel verschillende spelers van jouw eigen sterkte en je kunt direct meespelen met de interne competitie. Voor je het weet sla je de sterren van de hemel en ben je “hooked on squash”!

Squashlessen

Als je wilt kun je lessen volgen bij gecertificeerde squashleraren. Deze leren je alle technieken die je nodig hebt om het je tegenstanders flink lastig te maken.

Laddercompetitie spelen

Meespelen in de interne competitie (leagues) van Victoria Squash is dé kans om mensen te leren kennen van jouw eigen speelsterkte. Je kunt je natuurlijk ook meten met betere spelers en zelf klimmen op de ladder.

SBN competitie spelen

Speel je graag in wedstrijdverband met een team? Van september tot maart kun je meespelen in de landelijke competitie op alle niveaus. Je kunt je individueel opgeven (je wordt dan in een team ingedeeld), of met een eigen team.

Squash Jeugd Rotterdam

Voor kinderen die wel eens iets anders willen dan voetballen heeft Victoria Squash een uitgebreid programma voor de jeugd en scholen. Squash is een dynamische en intensieve sport en de kids kunnen er al hun energie in kwijt!

Squash Academy

RSA is gericht op het trainen en ondersteunen van nationale en internationale top jeugdspelers. Spelers kunnen gebruik maken van de kennis van professionele trainers met een zeer goed internationaal trackrecord. Wil je met squash naar de wereldtop? Kijk dan voor meer informatie over RSA op: squashacademy.nl

Topsquash van internationaal niveau

Kijken hoe het moet. Dat kan tijdens de (internationale) wedstrijden van onze eredivisie-spelers tegen andere clubs. Squash op wereldniveau is gewoon gratis te zien bij Victoria Squash! Kijk het af en pas het de volgende keer toe als je op de baan staat. Bekijk onze kalender om te zien wanneer de eredivisie thuis speelt of voor toernooien.

Fitness

Om wat kracht en uithoudingsvermogen toe te voegen aan je spel heeft Victoria Squash een volledig ingerichte fitnessruimte die vrij toegankelijk is voor leden. Je kunt alleen fitnessen of in groepsverband onder begeleiding van gediplomeerde sportinstructeurs.

Rackets & bespanservice

Bij Victoria Squash vind je de beste rackets in verschillende prijsklassen. Een panel bestaande uit squashers van diverse niveaus heeft alvast een voorselectie gemaakt die gratis kunnen worden getest bij de club. Wil je meer weten over de rackets op de club? Klik dan hier.

Horeca

Voor of na het squashen een hapje eten, een drankje doen en even bijkletsen. Een gezellige bar is onmisbaar voor elke vereniging en Victoria Squash heeft de gezelligste 😉

Rookvrij

Om de vele kinderen bij ons op het terrein de kans te geven te sporten zonder rook om zich heen, is besloten om het gehele complex (inclusief de buitenterreinen) rookvrij te maken. Er wordt gewerkt aan enkele plaatsen waar een uitzondering voor wordt gemaakt. Communicatie hierover volgt nog.

Kortom, wil je beginnen met squash of speel je het al jaren? Victoria Squash is dé plek om jezelf verder te ontwikkelen binnen deze prachtige sport. Wil je lid worden, het eerst uitproberen, of gewoon af en toe bij ons squashen: dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier alle mogelijkheden.