Met Victoria competitie spelen

Speel je graag in wedstrijdverband met een team? Van september tot maart kun je meespelen in de landelijke competitie op alle niveaus. Leden van Victoria Squash Rotterdam kunnen gratis meespelen met de landelijke competitie van de Squash Bond Nederland (SBN) . Je kunt je individueel opgeven (je wordt dan in een team ingedeeld), of met een eigen team.

Een squashteam bestaat uit minimaal 4 heren of 4 dames. Meestal zijn de teams iets groter (tot ongeveer 8 spelers) zodat er gewisseld kan worden als iemand verhinderd is.

De wedstrijden zijn doorgaans op de vrijdagavond om 20:00 uur, waarop je met 4 spelers uit het team speelt tegen een ander team van gelijke sterkte van een andere club. Je speelt zowel uit als thuis. Kijk voor het volledige reglement op deze site van de squashbond .

Wil je je opgeven of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de competitieleiding: Marije Willemsen

Victoria speelt al sinds jaar en dag mee in de SBN competitie. We hebben op bijna elk niveau een team meespelen in de competitie. Daarnaast spelen we ook zowel bij de dames als de heren mee met een team op het allerhoogste niveau, de eredivisie. Kom vooral eens kijken bij deze wedstrijden want het is een mooie kans om de toppers in actie te zien. Klik hier om de speeldata te bekijken in de agenda .

Voor meer informatie over de landelijke SBN competitie zie: www.squash.nl

Verplicht spelregelbewijs via Squash Masterz

Wil je competitie spelen, dan moet je wel eerst even je squashmasterz halen. Wat houd dat precies in?

  • Bij de start van het competitieseizoen moeten alle competitie spelers hun spelregelbewijs hebben gehaald. Hiermee wordt het weer wat veiliger op de baan en kunnen no let/let/stroke situaties door iedereen goed worden ingeschat.
  • Alle teamcaptains hebben een lijst met codes ontvangen van hun spelers. Vraag je captain om jouw persoonlijke activatiecode en maak een account aan op squashmasterz.nl om jouw spelregelbewijs te halen!
  • Indien je geen code hebt ontvangen tbv de Masterz, stuur dan een email naar ronald@victoriasquash.nl. Vanuit Victoria worden dan in 1 totaal overzicht de ontbrekende codes aangevraagd bij SBN en deze worden vervolgens weer doorgegeven aan de betreffende spelers.
  • SBN geeft door wie de Masterz gehaald hebben, alleen die spelers zijn speelgerechtigd in de competitie. De wedstrijdleiding hoeft niet van elke speler bericht te ontvangen over het behalen van de Masterz.