Nieuwe Coronawijzer Victoria Squash

Update 15 november 2021

Sinds vorige week gelden er soepelere regels rondom squash. En naar verwachting wordt de eind van deze maand nog meer mogelijk. We zetten de huidige stand van zaken graag nog even op een rijtje:

Te respecteren algemene richtlijnen:

Het allerbelangrijkste is nog steeds: BIJ KLACHTEN BLIJF JE THUIS!

 • Reserveren is verplicht voor iedereen. Ook overdag. 
 • Squashen en gebruik van de fitnessfaciliteiten is alleen toegestaan voor leden van Victoria Squash na reservering via de volgende linkhttps://www.supersaas.nl/schedule/Victoria/Squashbanen_leden 
  Het afhangbord voor de leden is dus buiten werking gesteld!
 • Squashen en gebruik van de fitnessfaciliteiten door huurders van Victoria Squash kan door te reserveren via de link:  www.supersaas.nl/schedule/victoriaSquash
 • Jouw inlog is het e-mailadres is zoals dat in onze ledenadministratie vastgelegd is. Jouw wachtwoord is ongewijzigd. Het doel is dat we de registratie bij een Coronabesmetting kunnen gebruiken om te informeren.  Daarom is het ook verplicht om de gegevens van de tweede speler in te vullen. Deze gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard.
 • Door de aanscherping van de coronamaatregelen én de aanscherping van de controle op naleving is het noodzakelijk om enkele maatregelen te treffen voor alle binnen en buitenruimtes bij Victoria. Onder binnenruimtes vallen de binnensportlocaties (squashbanen, tennishal en sporthal) maar ook de kleedkamers, wc’s, vergaderruimtes en de bar in het clubhuis. M.i.v. zondag 14 november 2021 zullen alle binnenruimtes voor leden en bezoekers alleen nog toegankelijk zijn via de hoofdingang boven in het clubhuis. Alle andere ingangen zullen worden afgesloten (nooddeuren blijven vanzelfsprekend van binnenuit te openen). Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij betreden van de binnenruimtes een geldige QR-code + zijn of haar legitimatiebewijs tonen. Dit geldt ook voor degenen die op het terras plaatsnemen. Vanaf bovenstaande datum zijn ook toeschouwers niet meer toegestaan. Het horeca gedeelte in het clubhuis is dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur geopend. Wilt u gebruik maken van het horeca gedeelte dan zijn vaste zitplaatsen verplicht. Na 20:00 gebruiken wij het clubhuis uitsluitend om u toegang tot de binnenruimtes te verschaffen. Wilt u gebruik maken van de binnenruimtes dan kan dat tot 23:00.
 • Overal op het terrein, binnen, buiten en bij de banen houden alle volwassen individuen en sportteams 1,5 meter afstand tot elkaar én tot jeugd van 13 jaar en ouder (tenzij 1 huishouden). 
 • Iedereen houdt zich aan de aangegeven routing in- en om het clubhuis, ook als het niet druk is. 
 • Voordat je gaat spelen reinig je de knop van de deur naar de baan met de aanwezige reinigingsmaterialen. Als je klaar bent met spelen reinig je de vloer van de baan met de aanwezige zwabber, de knop van de baandeur aan de binnen- en buitenzijde en eventuele overige contactpunten op en naast de baan.
 • Voor squashleden geldt dat je maximaal 3 keer vooruit kunt reserveren. Wanneer er banen vrij zijn na jouw reservering dan mag je doorspelen op een vrije baan (huur en ledenbanen).
 • Wedstrijden zijn toegestaan, ook dubbelen
 • Rouleren met spelers mag met een maximale “bubbelgrootte” van vier personen
 • Het nuttigen van zelf mee gebrachte alcoholische consumpties is niet toegestaan!
 • Toeschouwers en bezoekers (ook ouders en familieleden) zijn in het squashcentrum niet toegestaan.

Lees via deze link meer over de Notitie Verantwoord Squashen van de SBN.

Wij vertrouwen erop dat eenieder hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Als iemand het even vergeet, schroom dan zeker niet om iemand hier even aan te herinneren.

Zo kunnen we samen verantwoord blijven sporten!